Testimonials

Maaike

In een donkere tijd met veel tranen ben ik bij Esther Kirsten terecht gekomen. Voor deze tijd had ik zelf al van alles geprobeerd, maar niets hielp (van meditatie tot antidepressiva). In gesprekken met haar leerde ik hoe ik op een andere manier tegen dingen in het leven aan kan kijken. Het heeft mij erg geholpen om ten eerste mijn gevoel een cijfer te geven, na een tijdje duidelijk mijn grenzen aan te geven, en door goede gesprekken met haar een cognitieve switch te maken. Het heeft mijn leven veranderd!

Petra

Na het zoveelste dieet kwam ik op het juiste moment bij Esther. Ze heeft me geholpen om duurzaam op gewicht te blijven.

Jan-Willem

In de praktijk heb ik inzicht gekregen in mijn problematiek en er effectief aan kunnen werken.

Barbara

Esther heeft me de handvatten en het vertrouwen gegeven om mijn levensstijl te verbeteren, ik boek nu echt resultaat.
  • Meer informatie

    Voor meer informatie, neem contact met mij op via telefoon: 06 1475 6181 of e-mail.
  • Bezoek

    Praktijk Kirsten
    Henry Dunantlaan 83
    2614 GL Delft